Lubomír Kamenský

Česko udává trend!

9. 11. 2016 11:34:21
Se Zemanem na Hradě a Babišem ve vládě jsme konečně světoví. Všechny obavy o negativní vnímaní Česka ve světě byly liché. Svět nás následuje a Amerika jde v čele

Samozřejmě to Amerika zvládla ještě bravurněji. Kde je u nás zapotřebí dvou, oni vystačí jen s jedním.

Akce dva v jednom zabrala. Marketingoví stratégové z Trumpova týmu si mnou ruce. Těžká práce se opět vyplatila. Týdny tajného pozorování českého prezidenta a ministra financí, pečlivé analýzy a nakonec syntéza do jediného produktu.

Extrakt Zemanovy schopnosti kohokoliv a kdykoliv urazit na počkání, bez ohledu na věk, rasu, pohlaví, sexuální orientaci, náboženství, společenské postavení či zásluhy za vlast.

A ingredience protestního hnutí zoufalého byznysmena, který chce, politikům navzdory, zachránit ekonomiku a vrátit prostý selský rozum namísto nepochopitelných intrik.

Směs pečlivě promíchat a podávat rychleji než se pohyb zastaví a její nesourodé části zase oddělí od sebe. Občas se kolem stěn mihne něco podivného, na okamžik to vyplave i na povrch, ale dokud je vše v pohybu, je možno podlehnout iluzi, že to byla jen nějaká divná halucinace.

Hlavně nepodlehnout škarohlídům, kterým se pořád něco nezdá!

Autor: Lubomír Kamenský | karma: 15.95 | přečteno: 610 ×
Poslední články autora