Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PV

A už tu máme jako bumerang legendárního Havlova "ducha zákona".

0 0
možnosti
LK

když něco děláte podle návodu, jde vám o to návod přesně dodržet nebo o to aby výsledek fungoval? Já dávám přednosti funkčnosti. Když výsledek funguje mám z toho lepší pocit, než když přesně dodržím návod a ono nic.

1 1
možnosti
JK

Píšete, že dostal "trest 100 dní vězení za pokreslení politických plakátů". Ale já se pořád domnívám, že za čmárání po plakátech dostal sto hodin obecně prospěšných prací a na sto dní v lochu se mu to proměnilo tím, že se na obecně prospěšné práce vykašlal.

4 1
možnosti
LK

přečtěte pozorně, nepřeskakujte věty a najdete to tam.

1 1
možnosti
LK

K příspěvkům níže: 1) Realitu dnes tvoří media. Může se nám to nelíbit, můžeme proti tomu protestovat.. 2) Hrdinu z tykadlového řidiče vytvořilo hloupé rozhodnutí soudu. On se jen veze a užívá slávy.  3) Opravdu si myslím, že předvolební plakát je časově omezené sdělení. Vrata jsou potřebná i po volbách. 4) Předvolební plakát s politikou souvisí, ignorování tohoto faktu je hloupé a výsledek vidíme. 5) Smetanu neznám, jeho názory prezentované z médií mi nejsou blízké 6) Celá kauza se stala darem z nebe pro levicové strany.

3 2
možnosti
LV

Takže majetek, který slouží jen krátkodobě, se může ničit. A soudce, který za to někoho odsoudí, je hlupák.

Zvláštní pojetí práva.

4 3
možnosti
JK

Smetana se potřebuje zviditelnit za každou cenu. Kdyby mu media nevěnovala tak velkou pozornost, tak by po něm ani pes neštěkl.:-/

7 3
možnosti

pochopte že je důležití nikoliv to, že se zvidtelnil Smetana, ale to, že zviditelnil, že ulhaní politici by neměli na plakátech lhát

1 0
možnosti
ZB

Celá ta ubohá a hloupá záležitost nemá s politikou nic společného, vysvětlovat to dopodrobna autorovi blogu, který do dodnes nepochopil považuji za zbytečné a marné...Mediálně vytvořený lidový hrdina už žije svůj vlastní mediální život, který toho s realitou a pravdou nemá moc společného...

8 4
možnosti
VS

Vysvetlovat neco Vam je asi take zbytecne.

3 5
možnosti
LV

Jak to bylo se Smetanou. Smetana jako řidič Dopravního podniku města Olomouce počmáral předvolební samolepky politických stran nalepené na autobusech. ODS se ozvala a požadovala po DPMO zjednání nápravy. Vedení DPMO usoudilo, že reklamní plochy jsou součástí autobusů a řidiči jsou povinni o ně pečovat. Rozhodlo se tedy potrestat řidiče srážkou několika tisíc korun ze mzdy za nesplnění ustanovení jejich pracovní smlouvy týkající se péče o svěřené autobusy.

Náš hrdina Smetana mlčel jako hrob, všechno zatloukl, a tak skutečně řidičům před vánoci strhli nemalé peníze. Postižení řidiči, zejména ti s rodinami a malými dětmi, si řekli, proč by měli trestat své rodiny za něčí hloupist, a milého Smetanu naprášili na Policii ČR.

Hrdina Smetana opět všechno zatloukl a mlčel jako pravý partyzán.

Jenomže proti němu svědčilo dost řidičů na to, aby se prokázalo, že on je autorem tykadel. A tehdy hrdina Smetana pojal nápad uděla ze sebe mučedníka.

U soudu hrubě napadl soudkyni Langerovou, která ho upozornila na to, že může být podjatá a že může požádat o její vyloučení z kauzy. Místo toho byl Smetana sprostý.

Tady asi soudkyně Langrová udělala osudnou chybu. Zřejmě nechtěla takovou prkotinou zatěžovat své kolegy a případ si ponechala. Udělila Smetanovi 100 hodin veřejně prospěšných prací, které furiant Smetana neodpracoval. Tak šel do báně. Dál už to známe. Čili ke hmotné škodě došlo. Dokonce Smetana škodu uhradil. Smetanovi nikdy nikdo nebránil vyjádřit jeho politické názory. Způsobem adekvátním jeho inteligenci to dělá dodnes, bez jakýchkoliv následků. Flastr dostal za to, že nenastoupil trest za to, že poškodil cizí majetek. Docela by mě zajímalo, co by Smetana dělal, kdyby mu na jeho plot nebo vrata někdo nastříkal sprejem třeba ODS. A co byste dělal Vy, pane autore?

10 4
možnosti
ZB

Děkuji za Vaši snahu celou věc vysvětlit, je to bohužel marné, pravda dnes nikoho nezajímá...

10 5
možnosti
KB

Proč se pořád někdo musí zaštiťovat slovy "občané, lidé, národ". Mluvte za sebe. Mě odsouzení Smetany nijak nepohoršilo.

9 4
možnosti
PP

Pořád tady všichni mudrujou, co měl nebo neměl dělat Smetana. Jak jste však napsal, to co mu napařili je hnus a vše kolem toho jen podtrhuje ubohost celé naší společnosti.

4 6
možnosti
VS

Naprosty souhlas!R^

2 2
možnosti
MZ

No ze vy nevidite rozdil neznamena, ze tam neni

4 1
možnosti
VB

Uhradit škodu, důtku uličního výboru a čau pipi:-)To divadlo okolo vypadá jako politická obědnávka. Vystrčil hlavu z davu, tak proč ho exeplárně nepotrestat.My si společnost rozvracet nenáche nějakými buřiči ala Smetana;-);-)

3 12
možnosti
PV

Politická objednávka pravdoláskařů, však víme, kde jej doprovázel do vězení.

0 1
možnosti
  • Počet článků 26
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 966x
Datový analytik a zahradník

Seznam rubrik