Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LC

Naprosto s vámi souhlasím. Ovšem k té "obrodě" pravice bych si dovolil poznámku. Od jejich docela velkého prů ..švihu (Nečasova trapárna, Kalouskovo geniální ekonomické vedení), uběhlo příliš málo času. To si ještě lidé pamatují. Takže, podle mě, při příštích volbách nemají příliš šancí i kdyby se uslibovali. V tom kontextu i povídačky pana Fialy o příštím vládním angažmá, působí směšně.

0 1
možnosti
AR

Takovými myšlenkami jaké zde uvedl autor, se chlapi v hospodách a ženské na chodnících naprosto nezabývají.

0 0
možnosti
Foto

Horizont lepších časů (podle představ ČSSD) se od nás vzdaluje stejnou rychlostí, jakou se k horizontu přibližujeme...;-O

0 0
možnosti
JP

J27a50n 49P60a30l13l32a32s

14. 12. 2016 23:41

Doufám, že vyšší. Jinak máme problém.

0 0
možnosti
VD

Naši politologové a komentátoři jen stále dokola opakují, co si zapamatovali od zkoušek ze školy, blahé paměti. A tam se vždy učí, co platilo kdysi, na konci 19. a v 20. století.

Tady přece už dávno nejde o to, kdo je z které strany jaký válečný štváč (levicový nebo pravicový), ale o to, kdo dokáže zvyšovat kvalitu života lidí v této zemí. A k tomu si s jednostrannou politikou levou nebo pravou nevystačíte. Všichni nemohou být jen bohatí, stejně jako jen chudí, i když ČSSD se o to vehementně snaží ve víře, že bude mít voliče.

Dnes to je o docela slušném mixu. A stejně tak musí namixovat i svou politiku ten, kdo chce být v ní úspěšný.

1 0
možnosti
Foto

A70l70e25š 58M11e17r42t55a

13. 12. 2016 11:38

Jak uvádějí někteří politologové a komentátoři, tak Sobotka zveřejněním priorit ČSSD, které stranu posunují doleva, výrazně prospěl ke sprůhlednění politického spektra, kdy i ostatní subjekty budou muset jasně definovat kde stojí. Toto je jistě pozitivní dopad tohoto obratu sociální demokracie a no jestli toto směřování ČSSD osloví voliče na to nám odpoví volby v příštím roce.

0 0
možnosti
Foto

Pouhým dělením se vytváří nové bohatství. Představte si, že by vám někdo ufikl všech pět prstů, které jsou vyživovány z celého těla, a vyrostl Vám místo nich jeden velký prst? Budete na tom stejně dobře jako předtím?

0 2
možnosti
  • Počet článků 26
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 966x
Datový analytik a zahradník

Seznam rubrik