Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

:-).....Souhlas! Babiš přišel do politiky bohatý. Už se nemohl dívat, jak tady kamarádi z ODS a TOP a přicmrdávající ČSSD, přisátí ke státním, cecíkům vysávají tento stát.

Zkuste zjistit majetek některých výrazných politiků, kteří tam vstoupili s holou zádí, budete překvapeni. A to jsou jejich jediným výrobním nástrojem ústa, Někdy nevymáchaná ! R^R^R^

0 1
možnosti

Jinak jako ministr financí v době dlouhodobého ekonomického růstu funguje opravdu dobře. Za této konstelace by jako ministr dobře fungoval i Švejk, pokud máte ponětí, jak rozpočet funguje. O jeho schopnostech vypovídá stále plánovaný schodek v době přebytků. EET- Udělat z jedné půlky národa potencionální zloděje, z druhé potencionální bonzáky a jako přidanou hodnotu všechno šmírovat za potlesku tupého stáda, to je majstrštyk jak z dílny StB.

4 1
možnosti

Sobotka dokázal v době růstu zdvojnásobit státní dluh, takže tak samozřejmé to zase není ;)

3 0
možnosti

Takže to není dotační podvodník? Takže není v permanentním střetu zájmu? Opravdu se ten zákon týká jenom Babiše? To je nejlepší protiútok, udělat ze sebe chudáka a mučedníka.

0 2
možnosti

tak máme tady podstatně větší podvody politiků, kteří byznys nedělají, ano napsal jsem že byznysmen do politiky z principu nepatří, ovšem dnešní realita ukazuje, že celoživotně profesionální politik nemusí být lepší volba. Každopádně ať mu jde opozice po krku, ať se v něm šťourají investigativní novináři, ať koná policie a zpravodajské služby, ale proč mu zakazovat politiku..

2 0
možnosti

Njn, tenhle Babiš. Podplatit se to nedá (tolik peněz nikdo nemá), slib nějakého korýtka je v tomhle případě k smíchu ... kurňa, jak mají chudáci naši političtí matadoři s tímhle materiálem pracovat?

2 1
možnosti

Babiš to kdysi řekl sám. Musel dříve politiku ovlivňovat, aby dosáhl svého. Dnes, když v politice je, vyjde ho to levněji.

0 2
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS